یژگیهای گندم مورد مصرف در خوراک دام و طیور
آب
13.65 درصد - سلولز 2.53 درصد - نشاسته و دکسترین 66.77 درصد - مواد قندی
1.45 درصد - مواد معطر 1.85 درصد - مواد سفیده ای و گلوتن 12.58 درصد -
چربی 1.75 درصد - ضمنا مقدار کافی املاح معدنی و ویتامین های گوناگون داشته
و خوراک نسبتا کاملی است
افت : افت عبارت است از مواد و عناصر مختلفی که وجود بیش از حد مجاز آن سبب تغییر کمی و کیفینمونه مورد آزمون میگردد
افت به دو دسته مفید و غیرمفید تقسیم می گردد
افت مفید (افت دانه) : افتی است که میتواند مصارف بعدی داشته باشد
شکستگی : حالتی است در گندم که دراثر ضربه فشار و یا کوبیدن قسمتی از آندوسپرم آن جدا شده باشد.
چروکیدگی : حالتی است که سطح دانه در اثر عوامل مختلف (خاکی ، آب و هوایی و …) نامسطح شده و از الک 2 میلی متری عبور نماید. افت غیر مفید : افتی است که مصارف آسیابانی ندارد
✅با ما در ارتباط باشید